Ankie Pihler per 1 mei benoemd tot directeur

Op 21 april jl. heeft de Raad van Toezicht van Welzijnsgroep Parkstad Limburg mevrouw Ankie Bossers-Pihler per 1 mei 2022 benoemd tot directeur van de Welzijnsgroep, Alcander en Impuls. Op 1 december volgt zij de heer Hoesbergen op, die de pensioengerechtigde leeftijd bereikt en dan de organisatie verlaat. De tussenliggende periode wordt gebruikt om de taken van de huidige bestuurder geleidelijk over te dragen.

Geen onbekende

Met de benoeming van Ankie Pihler heeft de Raad van Toezicht ervoor gekozen om een bestuurder te benoemen die de organisatie en het werkveld goed kent. Zij werkt al ruim 20 jaar voor de Welzijnsgroep en de gelieerde organisatie. In diverse functies, waaronder diverse managementfuncties binnen de eigen organisatie en als Transformatiemanager bij JENS, heeft zij haar sporen als manager in het sociaal domein inmiddels verdiend.

Vertrouwen in de toekomst

Met de benoeming ziet de Raad van Toezicht de toekomst van de Welzijnsgroep, Alcander en Impuls vol vertrouwen tegemoet. In de loop van het jaar bieden wij gelegenheid om de nieuwe directeur te feliciteren met haar benoeming en afscheid te nemen van de huidige bestuurder.

Plaats een reactie