Senior Bledsje editie maart 2019

Beste lezers, Onze voorpagina verraadt het al, Carnaval staat voor de deur. Nu de feestdagen achter ons liggen, is het tijd voor het Carnaval en…

Beste lezers,

Onze voorpagina verraadt het al, Carnaval staat voor de deur. Nu de feestdagen achter ons liggen, is het tijd voor het Carnaval en voorjaar!
In deze uitgave een interview met Wiel Vinken, buuttereedner bij uitstek. Dank aan de KVV ‘Alaaf Kirchroa 1936′ voor het beschikbaar stellen van de foto voor ons voorblad.

’t Senior Bledsje begint aan haar 20e jaargang. Uniek te noemen, dank hiervoor aan alle mensen die onze uitgave mogelijk maken. In de 2e editie van dit jaar, zullen wij specifiek hierop terugkomen.

Verder aandacht voor de bijzondere hobby van Sjra Coenen, de Winzer van Rode. Veel nieuws vanuit de Kerngroepen, wat betreft activiteiten, die zij aanbieden, in het bijzonder voor onze ouderen. In deze uitgave wordt de buurt Chevremont onder het vergrootglas gelegd door Huub Didderen, oud-directeur van de basisschool. Zoals gebruikelijk veel nieuws voor onze ouderen.

Geniet van het komende voorjaar, voor nu, veel leesplezier.

De redactie.

Lees hier het Senior Bledsje editie maart 2019


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Impuls Kerkrade © 2015 - Creatief ontwerp door Marc Bijl - Technische realisatie door Xlab