Senior Bledsje editie juni 2019

Beste lezers, ’t Senior Bledsje in kleur. Ja, deze uitgave is in kleur, zoals vorige editie beloofd, willen wij deze keer aandacht geven aan het…

Beste lezers,

’t Senior Bledsje in kleur.

Ja, deze uitgave is in kleur, zoals vorige editie beloofd, willen wij deze keer aandacht geven aan het feit dat ons blad de 20e jaargang beleeft. Met een prachtig voorblad, natuurlijk ook in kleur. Wij verwijzen u graag naar de tekening van cartoonist Gady Mirtenbaum. Op deze pagina’s hebben wij een aantal opmerkingen, suggesties e.a. verzameld van mensen die ons blad een bijzonder warm hart toedragen. Ook enkele reacties van trouwe lezers. Let vooral op de oproep die wij als redactie doen om te reageren op deze uitingen Hoe denkt u dat ons blad de komende jaren moet uitzien, wat betreft qua uitvoering en inhoud.

Verder aandacht voor een bijzondere hobby, nieuws over het project Super Local op Bleijerheide, de monumentenmaand, de vrijwilligersorganisatie Haven en de opening van de Buurtkamer op de Gracht.

In het bijzonder de bijdrage van onze nieuw Burgemeester, mevrouw Petra Dassen, die op 11 juni jl. is geïnstalleerd. Tevens begroeten wij redacteur, journalist Fred Sochacki, die ons gevraagd en ongevraagd met bijdragen zal verheugen. Welkom Fred.

Geniet van deze uitgave, van de komende zomer en wij verwachten veel reacties naar aanleiding van onze oproep.

Lees hier het Senior Bledsje editie juni 2019


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Impuls Kerkrade © 2015 - Creatief ontwerp door Marc Bijl - Technische realisatie door Xlab