Senior Bledsje editie december 2019

Beste lezers, De winter nadert, zo ook de feestdagen. Burgemeester mevrouw Petra Dassen-Housen wenst ons een sfeervolle kerst toe. De voorpagina een kersttafereel. In deze…

Beste lezers,

De winter nadert, zo ook de feestdagen. Burgemeester mevrouw Petra Dassen-Housen wenst ons een sfeervolle kerst toe. De voorpagina een kersttafereel. In deze uitgave verder een prachtverhaal rondom houtsnijwerker Toon Debets. Bijzondere aandacht voor de tal van activiteiten binnen de zorgcentra en kerngroepen in Kerkrade. Carnaval komt ook aan haar trekken, met Sjaak Essers als Aintseljenger aan het woord. De buurtvereniging de Bouwerwei, die haar 75-jarig bestaansfeest viert.

Verder nieuws van de politie, rondom de ‘babbeltruc’! De belastinghulp en het verlengen van het rijbewijs bij 75-jarigen komt ook aan bod. Wij vergeten ook niet dat het 75 jaar geleden is, dat de Tweede Wereldoorlog ons bezig hield.

We sluiten af met een leuk kerstverhaal ‘Krismes en Knien’. Wij wensen u allen prettige feestdagen en een gezond Nieuwjaar toe. Wij kijken er naar uit. Blijf ons voorzien van uw reacties.

De redactie

Lees hier het Senior Bledsje editie december 2019


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Impuls Kerkrade © 2015 - Creatief ontwerp door Marc Bijl - Technische realisatie door Xlab