Senior Bledsje editie december 2018

Bij het verschijnen van ons blad klopt de winter alweer op de deur. De feestdagen naderen snel.

Beste lezers,

Bij het verschijnen van ons blad klopt de winter alweer op de deur. De feestdagen naderen snel. De voorpagina laat de kerstboom al zien. Dus neem een makkelijke stoel, kopje koffie en neem ’t Senior Bledsje, wat recentelijk in uw brievenbus is gevallen. In november hebben wij wederom alle bezorgers van ons blad in het zonnetje geplaatst en hun bedankt voor hun inzet om het blad steeds keurig te bezorgen bij alle 65+’ers in onze gemeente Kerkrade.

In deze uitgave aandacht voor het ‘afscheid’ van onze burgemeester Jos Som, ook in onze column van d’r Battraaf wordt hier aandacht aan geschonken. Zoals gebruikelijk wordt u weer voorzien van allerlei nieuws en activiteiten die georganiseerd worden. Verder ook nieuws betreffende de start van het carnaval. Een bijzondere uitgave uit Eygelshoven, waar een echte scharensliep nog actief is. Een bijzonder dankwoord aan de mensen die reageren op de inhoud van ons blad. Het bevestigt nogmaals het feit dat ’t Senior Bledsje goed gelezen wordt.

Veel plezier en voor straks fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2019.

De redactie

Lees hier het Senior Bledsje editie december 2018

 

LET OP! In het Senior Bledsje is per abuis een oude advertentie van de belastinghulp geplaatst. Bekijk hieronder de juiste advertentie met het juiste telefoonnummer.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Impuls Kerkrade © 2015 - Creatief ontwerp door Marc Bijl - Technische realisatie door Xlab