Vacatures en stage

Op deze pagina vindt u een overzicht van de actuele vacatures bij Impuls, Alcander en Welzijnsgroep. Verder biedt Impuls elk jaar weer stagemogelijkheden voor vele studenten. De mogelijkheden variëren van oriënterende stages, beroepsgerichte stages en beroepsopleidende stages tot blok- en lintstages. Ook afstuderen bij Impuls hoort tot de mogelijkheden. Genoeg kansen dus!

Vacatures


Impuls zoekt een

Jeugd-jongerenwerker

36 uur per week

  • Ingangsdatum:    z.s.m.
  • Aanstelling:          vooralsnog t/m 31-12-2022 (verlenging is mogelijk)
  • Functie-indeling: schaal 8 (CAO Sociaal Werk)


ALGEMENE KENMERKEN

Als jeugd- en jongerenwerker richt je je op gedragsbeïnvloeding, leren aangaan van sociale verbindingen met anderen, zoals leeftijdgenoten, buurtbewoners en organisaties. Dit betekent dat het jongerenwerk dwarsverbanden legt tussen de leefmilieus van het gezin/thuis, de school en de omgeving/buurt. De jeugd- en jongerenwerker geeft ondersteuning aan de doelgroep door het organiseren en uitvoeren van (groeps)activiteiten om de zelfstandigheid en zelfwerkzaamheid van de doelgroep te vergroten.

Lees de hele vacature hier.

SOLLICITEER:

Stuur je schriftelijke sollicitatie met motivatie en CV naar de heer A. Sluijs, asluijs@welzijnsgroep.nl o.v.v. de vacaturetitel.


IMPULS IS OP KORTE TERMIJN OP ZOEK NAAR EEN:

Projectcoördinator SchuldHulpMaatje Parkstad –
afdeling Kerkrade

28 uur per week (ziektevervanging)

Functie:                      Projectcoördinator Schuldhulpmaatje
Ingangsdatum:         zo spoedig mogelijk
Aanstelling:               vooralsnog tot 31-12-2022 (verlenging behoort tot de mogelijkheden)
Functie-indeling:      schaal 9

Lees de hele vacature hier

SOLLICITEER:

Stuur je schriftelijke sollicitatie met motivatie en CV voor 17 mei naar de heer A. Sluijs, asluijs@welzijnsgroep.nl o.v.v. de vacaturetitel.


Open sollicitatie

Wilt u een open sollicitatie sturen? Stuur dan uw brief met CV naar de heer Alex Sluijs, hoofd Personeelszaken:

  • Alcander
    T.a.v. de heer A. Sluijs
    Postbus 271
    6400 AG Heerlen

Stages

Wij bieden stages op alle gebieden in het sociaal domein. Vooral in het jeugd- en jongerenwerk en bij opvoedingsondersteuning hebben we regelmatig plaats. Het afgelopen jaar hebben weer heel wat stagiaires een plek gevonden bij Impuls. Ga jij dit jaar bij ons aan de slag?

Aanmelden

We hebben contacten met verschillende scholen, waardoor je vaak al via je school met ons in contact komt. Je kunt natuurlijk ook zelf even contact met ons opnemen om te vragen of er nog een stageplaats open staat.  Je kunt een mail sturen naar Alex Sluijs van Personeelszaken of telefonisch contact met hem opnemen: (045) 560 25 75.