Vacatures en stage

Op deze pagina vindt u een overzicht van de actuele vacatures bij Impuls, Alcander en Welzijnsgroep. Verder biedt Impuls elk jaar weer stagemogelijkheden voor vele studenten. De mogelijkheden variëren van oriënterende stages, beroepsgerichte stages en beroepsopleidende stages tot blok- en lintstages. Ook afstuderen bij Impuls hoort tot de mogelijkheden. Genoeg kansen dus!

Vacatures


Impuls is op korte termijn op zoek naar een

Medewerker Locatiebeheer

36 uur per week

‘’Ervoor zorgen dat jouw collega’s de middelen hebben om hun werk te kunnen uitvoeren in en rondom de gebouwen van onze welzijnsorganisatie Impuls.’’ Past deze zin bij jou en ben jij op zoek naar een leuke uitdaging? Lees dan snel verder want Impuls is per direct op zoek naar een Medewerker Locatiebeheer!

Functie: Medewerker Locatiebeheer
Ingangsdatum: zo spoedig mogelijk
Aanstelling:  voor de duur van één jaar, en als we allebei tevreden zijn, kan dat een vast contract worden
Salaris: Een aantrekkelijk salaris van minimaal €2.124 en maximaal €2.921 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.

Lees hier de hele vacature

Solliciteren?

Ben je net zo enthousiast geworden over deze vacature als wij? Stuur dan je cv en motivatie vóór 13 juni 2023 naar Saskia Maas (smaas@welzijnsgroep.nl).

Reserveer alvast donderdag 15 juni in je agenda. Dan vinden namelijk de gesprekken plaats.

Twijfel je nog of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Caroline Bosch (06 – 28 507 944).


Impuls is op korte termijn op zoek naar een

Opbouwwerker

36 uur per week

Bouw jij snel een netwerk op en ben jij een kei in het ondersteunen en aanpakken van sociale en fysieke vraagstukken in de wijk? Dan is deze functie echt iets voor jou! Wij zijn namelijk per direct opzoek naar een opbouwwerker binnen de wijk Bleijerheide in Kerkrade.

Functie: Opbouwwerker
Ingangsdatum: zo spoedig mogelijk
Aanstelling:  voor de duur van ziektevervanging, doch uiterlijk tot 31 december 2023
Salaris: Een aantrekkelijk salaris van minimaal €2.867 en maximaal €4.086 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.

Lees hier de hele vacature

Solliciteren?

Ben je net zo enthousiast geworden over deze vacature als wij? Stuur dan je cv en motivatie vóór 2 juni 2023 naar Saskia Maas (smaas@welzijnsgroep.nl).

Reserveer alvast woensdag7 juni en vrijdag 9 juni in je agenda. Dan vinden namelijk de gesprekken plaats.

Twijfel je nog of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Sylvia Nievelstein, manager (06 – 18 913 807).


Open sollicitatie

Wilt u een open sollicitatie sturen? Stuur dan uw brief met CV naar mevrouw Saskia Maas, Personeelsfunctionaris:

  • Impuls
    T.a.v. mevrouw S. Maas
    Postbus 65
    6460 AB Kerkrade

Stages

Wij bieden stages op alle gebieden in het sociaal domein. Vooral in het jeugd- en jongerenwerk en bij opvoedingsondersteuning hebben we regelmatig plaats. Het afgelopen jaar hebben weer heel wat stagiaires een plek gevonden bij Impuls. Ga jij dit jaar bij ons aan de slag?

Aanmelden

We hebben contacten met verschillende scholen, waardoor je vaak al via je school met ons in contact komt. Je kunt natuurlijk ook zelf even contact met ons opnemen om te vragen of er nog een stageplaats open staat.  Je kunt een mail sturen naar de stage-afdeling van onze organisatie of telefonisch contact opnemen: (045) 560 25 25.