Vacatures en stage

Op deze pagina vindt u een overzicht van de actuele vacatures bij Impuls, Alcander en Welzijnsgroep. Verder biedt Impuls elk jaar weer stagemogelijkheden voor vele studenten. De mogelijkheden variëren van oriënterende stages, beroepsgerichte stages en beroepsopleidende stages tot blok- en lintstages. Ook afstuderen bij Impuls hoort tot de mogelijkheden. Genoeg kansen dus!

Vacatures


Impuls zoekt op korte termijn een

Sociaal werker

26 uur per week

 • Functie:                  Sociaal Werker
 • Ingangsdatum:       zo snel mogelijk
 • Aanstelling:            vooralsnog voor de duur van 1 jaar (verlenging/vaste aanstelling is mogelijk)
 • Functie-indeling:    schaal 8

Algemeen
De Sociaal Werker is gericht op het gezamenlijk oppakken en aanpakken van (complexe) individuele en lokale, sociale samenlevingsvraagstukken. De Sociaal Werker zorgt voor het stimuleren van de eigen kracht, talenten en mogelijkheden van bewoners (individuen, gezinnen en/ of groepen) ten behoeve van versterking van hun deelname aan de maatschappij. De Sociaal Werker ondersteunt en begeleidt bewoners bij het vinden van eigen oplossingen voor hun vragen en bij het omgaan met knelpunten. De Sociaal Werker zoekt samenwerking op met diverse formele en informele betrokkenen, zoals professionals, vrijwilligers en wijkbewoners, en voert hierbij de regie over het gehele traject. 

Interesse gewekt? Solliciteer voor 1 oktober 2022. Stuur je sollicitatie via mail naar de heer A. Sluijs, personeelsfunctionaris. Sollicitatiegesprekken zijn ingepland op vrijdag 7 oktober vanaf 12.00 uur.

Liever eerst nog wat meer informatie ontvangen? Neem contact op met mevrouw S. Nievelstein, via 045 560 2525

Lees hier de hele vacature.


Open sollicitatie

Wilt u een open sollicitatie sturen? Stuur dan uw brief met CV naar de heer Alex Sluijs, hoofd Personeelszaken:

 • Impuls
  T.a.v. de heer A. Sluijs
  Postbus 65
  6460 AB Kerkrade

Stages

Wij bieden stages op alle gebieden in het sociaal domein. Vooral in het jeugd- en jongerenwerk en bij opvoedingsondersteuning hebben we regelmatig plaats. Het afgelopen jaar hebben weer heel wat stagiaires een plek gevonden bij Impuls. Ga jij dit jaar bij ons aan de slag?

Aanmelden

We hebben contacten met verschillende scholen, waardoor je vaak al via je school met ons in contact komt. Je kunt natuurlijk ook zelf even contact met ons opnemen om te vragen of er nog een stageplaats open staat.  Je kunt een mail sturen naar de stage-afdeling van onze organisatie of telefonisch contact opnemen: (045) 560 25 25.