Hulp bij relaties

Er zijn vele soorten relaties. Bijna elke relatie krijgt wel eens met problemen te maken. Er ontstaan ruzies. Je groeit uit elkaar. Veranderingen zetten de relatie onder druk. Een relatiecrisis is echter ook een kans om jezelf te ontwikkelen en de relatie te verdiepen. De weg samen bewandelen gaat met vallen en opstaan.

Veelgestelde vragen

Ik word door mijn partner geslagen, wat nu?

Hoe gek het ook klinkt: ga praten. Praten helpt echt, want het zet iets in gang. U kunt praten met een ander, of met degene waar u zich zorgen over maakt. Het kan moeilijk zijn om erover te praten. Maar bedenk wel: als u niks doet, verandert er zeker niks. U hoeft dit niet alleen te doen. Er zijn goede hulpverleners die gespecialiseerd zijn in huiselijk geweld. Zij weten waar u terecht kunt voor alle hulp en advies die u nodig heeft.

E-mailhulp

Ook als onze chatmedewerkers niet online zijn, kun je met je vragen bij ons terecht. Stuur ons een e-mail en je krijgt binnen drie werkdagen antwoord van een professional.

E-mail

Spreekuren

Soms is het fijn om met iemand te praten. Gewoon met elkaar aan tafel. Als je dat wilt, kun je naar een van onze spreekuren komen. Maak een afspraak via het hoofdkantoor.

Afspraak

Impuls Kerkrade © 2015 - Creatief ontwerp door Marc Bijl - Technische realisatie door Xlab