Jeugd- en jongerenwerk

Jeugd- en jongerenwerk biedt jongeren een leuke plek om samen te komen met leeftijdsgenoten en gezellige activiteiten te doen. Dat kan in een jongerencentrum of ergens anders, bijvoorbeeld in de wijk. Bij een jongerenwerker kun je terecht als je vragen hebt over alles wat je bezighoudt.

Waarvoor kun je nog meer bij ons terecht?

Ook voor huiswerkbegeleiding, kidsclubs en tienerclubs en kookclubjes kun je in de jongerencentra terecht. Soms organiseren we een leuke filmavond of gamenight. En ieder jaar tijdens de zomervakantie wordt Zommersjpas georganiseerd. Een hele zomer lang de leukste activiteiten voor alle jongeren in Kerkrade en Simpelveld.

Waar vind je ons?

Maar niet alleen in onze jongerencentra zijn de jongerenwerkers te vinden. Ook in de wijk, bij hangplekken waar jeugd bij elkaar komt, komt de jongerenwerker.

Ook op Facebook

Bezoek onze facebookpagina’s om te zien welke activiteiten we allemaal organiseren.

Woon je in Simpelveld of Bocholtz? Doe dan eens mee met de activiteiten van het jongerenwerk in de Rode Beuk of bij Basisschool Bocholtz. Neem voor meer informatie contact op met jongerenwerker Len Heuts-Van der Meer via 06 – 48 422 503