Belastingteam

Je kent hem wel. De blauwe envelop.
Je wordt uitgenodigd aangifte te doen. Digitaal, een fluitje van een cent volgens de Belastingdienst. Zij hebben al veel voor je ingevuld, alleen nog even controleren en dan een klik op de knop om te  verzenden.
Maar je hebt helemaal niks met computers. Je hebt er zelfs geen. Wat nu?

 

Géén probleem. Als je aan bepaalde voorwaarden voldoet, staat het BelastingTeam van Imuls voor jou klaar om je te helpen. Neem contact op. DOEN.

En ook als in de brief in de envelop staat dat je geen aangifte hoeft te doen zou het toch wel eens zo kunnen zijn dat het loont dit wel te doen. De Belastingdienst heeft wel al veel gegevens van je (ingevuld) maar ze weet niet alles. Heb je bijvoorbeeld veel zorgkosten gemaakt in 2017 dan zou het best mogelijk kunnen zijn dat je geld terug kunt krijgen. Ook dan kan het BelastingTeam van Impuls je behulpzaam zijn als je aan de voorwaarden voldoet. Neem ook dan contact op. DOEN.

Je komt voor deze gratis hulp in aanmerking als

Wil je een afspraak maken?

Dit kan telefonisch op het nummer (06)47842404, in de periode van 20 februari tot en met 15 maart 2018 op dinsdag-, woensdag- en donderdagochtend tussen 09.00 uur en 12.00 uur.

Impuls Kerkrade © 2015 - Creatief ontwerp door Marc Bijl - Technische realisatie door Xlab