Hulp bij geldzaken

Omgaan met geld lijkt eenvoudig. En meestal is het dat ook. Soms leidt het echter tot problemen. We spreken van financiële problemen wanneer het je niet meer lukt om aan je financiële verplichtingen te voldoen. Wanneer je bijvoorbeeld je huur, energierekening of verzekeringen niet meer kunt betalen.

Veelgestelde vragen

Wat is een schuldhulptraject?

Heeft u schulden en heeft u problemen met afbetalen? Dan kunt u samen met de gemeente naar een oplossing zoeken. Bijvoorbeeld met een saneringskrediet of via minnelijke schuldhulp. Lukt dat niet meer of willen uw schuldeisers niet meewerken? Meld u dan aan voor een schuldhulptraject. U kunt contact opnemen met Bureau Socaal Raadsliedenwerk via telefoonnummer 045-5456351 of een aanvraagformulier voor een budgetcoach indienen via Schuldhulpmaatje.

Wat is loonbeslag?

Als het u niet lukt om uw rekeningen te betalen, kan de deurwaarder loonbeslag leggen op (een deel van) uw inkomen. De deurwaarder kan dit alleen doen met toestemming van de rechter.

E-mailhulp

Ook als onze chatmedewerkers niet online zijn, kun je met je vragen bij ons terecht. Stuur ons een e-mail en je krijgt binnen drie werkdagen antwoord van een professional.

E-mail

Spreekuren

Soms is het fijn om met iemand te praten. Gewoon met elkaar aan tafel. Als je dat wilt, kun je naar een van onze spreekuren komen. Maak een afspraak via het hoofdkantoor.

Afspraak

Impuls Kerkrade © 2015 - Creatief ontwerp door Marc Bijl - Technische realisatie door Xlab