E-mail hulp

Je zit ergens mee, en wil je verhaal kwijt. Maar je bent niet zo’n prater. Dan is e-mailhulp misschien wel iets voor jou. Je kunt rustig op een rij zetten waar je mee zit, en je verhaal nog eens doorlezen voordat je het opstuurt. Binnen drie dagen krijg je een persoonlijke reactie van een professionele deskundige. Gratis, veilig en anoniem.

Hoe werkt e-mailhulp?

Schrijf een bericht over jouw probleem. Binnen drie dagen krijg je een antwoord van een professionele hulpverlener. Het antwoord ontvang je via jouw eigen e-mailadres.

E-mails afschermen

Als je niet wilt dat mensen op jouw computer de e-mails lezen, kun je ook een e-mailadres aanmaken via bijvoorbeeld Google, Microsoft of Yahoo. Je gebruikt de e-mail dan via het internet – ook wel webmail genoemd – beschermd door jouw eigen wachtwoord. Jij bent dan de enige die je berichten kan lezen.

Anoniem blijven

Op dezelfde manier kun je er ook voor zorgen dat je anoniem blijft; je kiest bij een van de genoemde webmaildiensten dan een e-mailadres zonder enige betekenis, bijvoorbeeld donaldduck@gmail.com.

E-mailhulpformulier

 

Impuls Kerkrade © 2015 - Creatief ontwerp door Marc Bijl - Technische realisatie door Xlab