Ik zoek activiteiten

Bij Impuls kunt u terecht voor allerlei vormen van activiteiten. Of u nu meer wilt bewegen, creatief bezig wilt zijn, iets wilt leren, of andere mensen wilt ontmoeten, wij hebben vast een mooi aanbod voor u! Klik op onderstaande boekjes en zie welke activiteiten in uw buurt worden georganiseerd.

Bent u op zoek naar activiteiten in Kerkrade? Bekijk dan eens het aanbod in de activiteitenboekjes Kerkrade Actief. De boekjes zijn verdeeld in de 4 verschillende wijken van Kerkrade. Vanwege Corona zijn de activiteitenboekjes nog niet geüpdatet. Voor de meest actuele tijden en lessen kunt u het beste even met ons contact opnemen, via 045 – 545 6351.

Wilt u zich aanmelden voor een activiteit, neem dan contact op met de vrijwilliger van de betreffende groep (deze staat in de Kerkrade Actief, bij de betreffende activiteit). Is er een plekje in de groep van uw keuze vrij, dan gebruikt u onderstaand aanmeldformulier. Of bent u al deelnemer van een activiteit en wilt u een wijziging doorgeven? Overleg met de vrijwilliger en gebruik onderstaand wijzigingsformulier.

Wilt u zich helemaal afmelden voor een activiteit, dan gebruikt u het uitschrijfformulier.

InschrijfformulierUitschrijfformulierWijzigingsformulier
Machtiging verlenen automatische incassoMachtiging intrekken automatische incassoStorneren