Aftrap Zommersjpas op d'r Maat

Na een lang schooljaar heeft de jeugd van Kerkrade een fijne zomervakantie verdiend. Impuls heeft in samenwerking met Radar en Kinder Opvang Kerkrade allerlei activiteiten georganiseerd voor kinderen en jongeren van alle leeftijden.

Niemand hoeft stil te zitten deze zomer. Net als vorig jaar zijn er tal van activiteiten waarbij veel wordt bewogen en wordt er gezorgd voor gezonde maaltijden en tussendoortjes.

Wethouders Huub Wiermans en Jo Schlangen van de gemeente Kerkrade geven op woensdag 19 juli het officiële startschot voor Zommersjpas i Kirchroa, tijdens een groot openingsfeest in Hawaiiaans thema.

“Springen, dansen, rennen, zwemmen, koken, noem maar op. Alles komt aan bod tijdens Zommersjpas”, verheugt wethouder Schlangen zich al op de zomer: “De kinderen van Kerkrade hoeven niet stil te zitten tijdens hun vakantie!”.

Wethouder Schlangen (Jeugd, Sport en Onderwijs) zet zich al enkele jaren actief in voor Zommersjpas. Met een extra financiële bijdrage van wethouder Wiermans (Armoede beleid) kunnen nu veel meer kinderen gebruik maken van Zommersjpas.

“Zommersjpas is voor alle kinderen in Kerkrade. Ook voor kinderen van gezinnen met een bijstandsinkomen. Stichting Leergeld Parkstad zorgt ervoor dat zij ook kunnen meedoen aan activiteiten”, aldus wethouder Wiermans.

Wil je meer weten over Zommersjpas en alle andere activiteiten, kijk dan op www.impulskerkrade.nl en de Facebookpagina van Zommersjpas i Kirchroa.

Zommersjpas 2016


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Impuls Kerkrade © 2015 - Creatief ontwerp door Marc Bijl - Technische realisatie door Xlab