Impuls voor welzijn

Of je nu op zoek bent naar vrijwilligerswerk, even niet zo lekker in je vel zit of je huishoudboekje weer op orde wilt krijgen. Een leuke en leerzame vrijetijdsbesteding voor de kinderen zoekt, graag actief wilt worden in je buurt of verdwaald bent in wetten en regels. Welzijnsorganisatie Impuls helpt je op weg. Bij jou in de buurt, of online!

Eenzaamheid

Helaas is eenzaamheid een veel voorkomend probleem. Eenzaamheid is iets van alle leeftijden. Zelfs als je veel mensen om je heen hebt, kun je je eenzaam voelen. Waar kun je terecht als je eenzaam bent of als je je eenzaam voelt? Zijn er lotgenoten waar je kunt aankloppen voor een luisterend oor? Wat kun je zelf doen aan eenzaamheid? Impuls kan je hierbij helpen. Door je te attenderen op mogelijkheden voor ontmoeting bij jou in de buurt bijvoorbeeld. Of meld je aan voor het programma Meer Contact. Je leert dan online wat je zelf kan doen om je zekerder te voelen in het contact met anderen.

Ben je eenzaam of is iemand uit je omgeving eenzaam? Neem dan contact op met het meldpunt Eenzaamheid via 045 – 545 6351 of ga naar het programma Meer Contact.


Ik zoek hulp

Zoek hulp voor uzelf of uw kinderen. Wij bieden informatie, trainingen en online hulp via chat en e-mail.

Overzicht hulpgebieden »

Ik zoek activiteiten

Zoek leuke activiteiten voor jong en oud in uw eigen buurt. Wij bieden educatieve, sportieve en creatieve activiteiten.

Overzicht activiteiten »

Ik wil iets betekenen

U wilt graag iets betekenen voor anderen, bijvoorbeeld in uw eigen wijk? Hier vindt u een aantal mogelijkheden.

Overzicht mogelijkheden »

Kerkrade Actief 2019/2020

Bent u op zoek naar activiteiten in Kerkrade? Bekijk dan eens het aanbod in de activiteitenboekjes Kerkrade Actief. De boekjes zijn verdeeld in de 4 verschillende wijken van Kerkrade.

Senior Bledsje

Magazine met interessante informatie speciaal voor senioren.

Alle Senior Bledsjes »

Impuls

Informatie over ons beleid, onze mensen en werken bij Impuls.

Missie en visie »

Contact

Bereikbaarheid van ons hoofdkantoor en overige locaties.

Gegevens hoofdkantoor »