Doe mee aan Zommersjpas i Kirchroa 2018 - Zomeractiviteiten

De zomer is weer begonnen! En het jeugd- en jongerenwerk van Impuls organiseert de hele zomer lang leuke zomeractiviteiten in Kerkrade. Geen reden om thuis te zitten dus!

Vanaf 16 juli gaat Zommersjpas weer van start! Een zomer vol met superleuke activiteiten voor de hele familie in Kerkrade tegen kleine prijsjes. Dit jaar staat het programma in het teken van Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG). Dat betekent veel sporten, lekker gezond eten en veel plezier hebben. Met ons uitgebreide programma gaat dat zeker lukken.

Dit jaar vindt er een samenwerking met Kinder Opvang Kerkrade plaats. Maar ook Kidsclub, JOGG, Zommersjpas op d’r Maat, Summerdeals én 1 tentenkamp! Een druk programma dus!

Blader door het boekje en meld je snel aan voor activiteiten bij jou in de buurt! Onderstaande activiteiten hebben nog plaatsen.
Zommersjpas i Kirchroa 2018

Voorkant boekje

Voor de activiteiten op de markt hoeft u uw kind(eren) niet aan te melden.

Hebt u kinderen in de leeftijd van 4 t/m 18 jaar die mee willen doen aan de activiteiten tijdens de zomervakantie? En heeft uw gezin een laag inkomen? Stichting Leergeld Parkstad helpt ouders met een inkomen tot maximaal 120% van de bijstandsnorm, zodat hun kinderen kunnen meedoen aan activiteiten. Stichting Leergeld Parkstad zorgt ervoor dat een kind per jaar aan één vrije-tijdsactiviteit kan meedoen.

Wilt u voor de betaling van de activiteiten gebruik maken van Stichting Leergeld Parkstad, geef dit dan aan op het inschrijfformulier. Een jongerenwerker neemt dan contact met u op.

 Klik hieronder op de activiteit waar u uw kinderen voor wilt inschrijven.

Zommersjpas jongerencentrum P3 Chevremont

Zommersjpas jongerencentrum d’r Prick Bleijerheide

Zommersjpas jongerencentrum Het Westhoes Kerkrade West

Zommersjpas jongerencentrum The Dream Eygelshoven

Activiteiten Kinderopvang Kerkrade

Tentenkamp

 

Het team Jeugd- en jongerenwerk en de vrijwilligers van Impuls wensen jullie veel plezier deze zomer!

Team-portret foto's-34

v.l.n.r. staand: Nadine, Sidney, Peike, Wendy, Kevin
v.l.n.r. hurkend: Mandy, Yasmine, Gemma

Impuls Kerkrade © 2015 - Creatief ontwerp door Marc Bijl - Technische realisatie door Xlab